SENERGIA LYHYESTI

Senergia on aurinkosähköön ja sähköautojen lataukseen erikoistunut palveleva tukkuliike asentajille valtakunnallisesti. Tarjoamme laadukkaita, alan johtavien valmistajien tuotteita. Senergia tarjoaa vahvan teknisen ja asiakastuen sekä kattavan koulutustarjonnan. Senergia palvelee luotettavasti, nopeasti ja paikallisesti.

Konsultointi ja suunnittelu

Senergia on Pohjoismaiden johtava aurinkosähköön, sähköautojen lataamiseen ja energian varastointiin liittyvien tuotteiden jakelija. Sen lisäksi, että olemme Pohjoismaiden suurin aurinkoenergiatuotteiden tukkukauppa, meillä on myös laaja osaaminen suunnittelusta ja teknisestä tuesta. Saat meiltä helposti apua aurinkosähköön, sähköautojen lataukseen sekä akustoihin liittyviin projekteihin.

Palvelu

Asiakastuki ja tekninen tuki ovat tärkeä osa palveluamme. Asiakkaanamme voit helposti lähettää tukipyyntöjä ja saada apua esimerkiksi hankesuunnitteluun ja tuotekysymyksiin.

Laatu

Toimittajavalinnoissa painotamme hyvää hinta-laatu suhdetta sekä toimitusvarmuutta. Lisäksi toimittajien vastuullisuus on olennainen kriteeri.

Koulutus

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia koulutuksia, esim. tuotekoulutuksia, asennuskoulutuksia tai järjestelmien suunnittelukoulutuksia.