Fler artiklar

Senergia tar ansvar för allt elmaterial

På Senergia har vi starkt fokus på att bedriva en hållbar verksamhet som bestäms av de produkter och lösningar som vi erbjuder marknaden, våra egna och våra partners åtgärder.

Läs mer

Leverans vid vinterväglag

Vintern är i antågande och vi vill uppmärksamma dig som kund om att uppfarterna måste vara skottade för att leveranserna ska nå fram.

Läs mer

Senergia Charge i samarbete med Alfen

Senergia Charge inleder samarbete med Alfen!

Läs mer

Information om kommande prishöjningar

Vi vill informera er om att våra priser kommer att höjas från den 4 juli 2022.

Läs mer

Påverkade leveranstider på grund av omvärldsläget!

Tyvärr finns det en stor brist av transporter, lastbilar, chaufförer och lagermöjligheter i hela Europa. Detta skapas av många olika omvärldsfaktorer samt effekterna av Covid-19, energipriser, ny lagstiftning men också på grund av kriget i Ukraina.

Läs mer

Senergia tar stora steg för en hållbar framtid

För att genomföra omställningen till ett koldioxidneutralt samhälle måste extremt stora mängder av nya produkter distribueras. Hela omställningen, att gå från ett fossilt beroende till elektrifiering med grön energi är en omställning inom alla områden. 150 års industrialisering och fossilt beroende ska inom en generation ersättas till ett klimatneutralt samhälle. Mängden och behovet av nya och anpassade lösningar och produkter är enormt.

Läs mer

Nu förbättrar vi kvalitén på våra leveranser

För att säkerställa och öka kvalitén på våra leveranser så kommer allt gods från och med nu att skickas med vår partner Fraktlogistik.

Läs mer

Senergia växer med Senergia Charge

Äntligen!

Läs mer

Information gällande Senergias fraktkostnader

För att du som kund ska få så rättvis fraktkostnad som möjligt, så kommer vi att efterdebitera frakten för större ordrar.

Läs mer

Senergia lanserar en förberedande certifieringskurs för solcellsmontörer!

Solcellsbranschen står inför en fortsatt stark utveckling men lider av en del växtvärk, framför allt på installation- och montagesidan. Branschen behöver öka sin kompetens och sin kvalité i korrekta och regelrätta installationer. Senergia vill bidra till en ökad kvalité och bättre installationer och släpper en helt ny digital kurs.

Läs mer

Investment AB Öresund investerar i Senergia

Investment AB Öresund (publ) (”Öresund”) investerar 60 Mkr i Senergia Nordic AB (”Senergia”).

Läs mer

Senergia AB och Emotion Logistics AB etablerar lager i Jönköping

Senergia har under de senaste åren tagit en position som den ledande nordiska grossisten inom solenergi, elbilsladdning och energilagring/batterier, med kunder som är professionella installatörer och entreprenörer. Senergia har vuxit genom sin gedigna kunskap och välutvecklade teknikstöd. Genom sitt samarbete med Emotion Logistics tas nu nästa steg i tillväxtresan genom att investera i och utveckla branschens bästa försörjningskedja.

Läs mer

Nu börjar vi återgå till det normala

Det här året har vi nog alla känt av att det varit brist på materialförsörjningen och även om allting ännu inte är helt återställt så är hela världen på god väg att återgå till det normala.

Läs mer

Nu lanserar vi Senergia Charge

Senergia Charge AB är här!

Läs mer

Senergia goes Electric

Under September månad kommer Senergia att presentera flera fräscha och storslagna satsningar inom elbilsladdning – håll utkik!

Läs mer

ENSTO ONE HOME

Ensto One Home är en enkel och smidig laddare anpasad för installation på villa. Ensto One Home är alltid förberedd med en fast kabel med 5 meters kabellängd samt DC övervakning för enkel och smidig installation. Med Ensto One Home så finns det även möjlighet att styra sin laddstation via App. Denna laddare är även försedd med inbyggd PSB för ännu smidigare installation.

Läs mer

Semestertider

Efter en hektisk vår är det dags att ladda batterierna för en fantastisk höst.

Läs mer

Prishöjning från 1 juni

Just nu är det en global brist på råvaror och komponenter och ovanpå det har pandemin skapat otakt i transportflödena, dels i Suez incidenten men också i vågen av corona.

Läs mer