Charge Amps Dawn - 22kW 3P 32A

Varastoyksikkö: 130297

Charge Amps Dawn on käyttäjäystävällinen, älykäs ja tehokas latausasema, joka on rakennettu tulevaisuutta ajatellen – täysin tavoitteemme mukaisesti yhdistää teknologia ja käytettävyys muuttumattomuuden haastamiseksi ja uusien innovaatioiden kehittämiseksi.

Koenigseggin entisen pääsuunnittelijan Joachim Nordwallin tyylikkäästi suunnittelema latausasema on vaivaton asentaa, helppokäyttöinen sekä yhdistettävissä Charge Amps Cloudiin ja Charge Amps Appiin. Tämän ansiosta omistaja voi saada täyden hallinnan latauksesta ja hyödyntää kaikkia älykkäitä ratkaisujamme. Charge Amps Dawnissa on myös tehokas Linux-prosessori, joka pystyy käsittelemään suuria tietomääriä.

Lisäksi Charge Amps Dawn on myös täydellinen valinta puolijulkisiin tiloihin (kuten taloyhtiöt tai yritysten pysäköintialueet), joihin yleensä asennetaan useita latausasemia. Tällaisissa käyttötarkoituksissa Charge Amps Dawnilla on huomattava etu muihin latureihin verrattuna: mahdollisuus kytkeä virtajohto sarjaan. Tämä merkitsee sitä, että asentaja voi kytkeä latausasemat sarjaan sujuvasti ja vaivattomasti, minkä ansiosta säästyy sekä aikaa että rahaa.

- Vikavirtasuojakytkin: Integroitu JFB, tyyppi B
- Takuu: 3 vuotta

Article number130297
BrandCharge Amps
ArtikelkategorierSähköauton laturi