Utbildning

Tarjoamme tuotekoulutuksia, webinaareja, digitaalisia kursseja, sertifiointikursseja ja ammattikorkeakoulutusta.


Tavoitteenamme on kouluttaa ja varustaa tulevaisuuden asiantuntijoita uusiutuvan energian alalla. Olitpa sitten aloittelija ja haluat ymmärtää perusperiaatteet tai ammattilainen, joka etsii edistyneitä taitoja, meillä on kursseja kaikille tasoille.

Tuotekoulutukset (webinaarit ja paikan päällä pidettävät): Sukella syvemmälle aurinkoenergiatuotteiden maailmaan erikoistuneilla tuotekoulutuksillamme. Opiskele uusimmista innovaatioista aurinkopaneeleihin, inverttereihin, akkuihin ja muihin teknologioihin. Asiantuntijamme jakavat käytännön tietoa ja oivalluksia maksimoidaksesi aurinkoenergian ratkaisujen tehokkuutta ja kestävyyttä.

Webinaarit: Tuotekoulutuksiemme lisäksi järjestämme avoimia webinaareja, jotka tarjoavat syvällistä ymmärrystä nykyisistä suuntauksista, uusista säännöksistä, haasteista ja ratkaisuista aurinkoenergia-alalla.

Digitaaliset kurssit: Paranna taitojasi ja valmistaudu uraan aurinkoenergian parissa digitaalisilla kursseillamme. Kurssimme ovat saatavilla LMS-järjestelmässämme, SANA:ssa. Perusperiaatteista edistyneisiin teknisiin käsitteisiin kurssimme on suunniteltu olemaan joustavia ja mukautettavissa omaan aikatauluusi ja tahtiisi. Saat korkealaatuista opetusta kuvan, tekstin ja videon muodossa suoraan tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Tarjoamme sekä ilmaisia digitaalisia kursseja tuotteistamme että ammattimaisempia kursseja, jotka valmistavat sinut Ruotsin aurinkoenergian sertifiointikokeeseen asentajille sekä alan kattavimpaan ja täydellisimpään digitaaliseen kurssiin suunnittelijoille.

2 tuotetta

2 tuotetta

Koulutus - Digitaalinen suunnittelukurssi

Art. No.: Digital_Projekteringskurs
Unit

Koulutus - Digitaalinen valmistelukurssi ja sertifiointikurssi

Art. No.: senergia_certifieringskurs
Unit